Hunger Games

En vikare tog över vår ljudproduktionslektion idag med instruktionen; gör vad ni vill!
Eller ja.. tanken var väl att man skulle göra något produktivt.. Men då det inte är min starka sida så..
Ikväll ska jag, Nora, Elin o Jossan dra och se Hunger Games! Är faktiskt otroligt taggad!
Så, bara på grund av namnet Hunger Games, som faktiskt kan förknippas med mat, så får ni här en bild på gårdagens frukost!
Avokadomackor, kokt ägg och te :D
 

I should be over all the butterflies

Min favoritlåt just nu när det kommer till att riktigt boosta sitt mood är denna.
Paramore - Still Into You
Man blir så otroligt glad av musiken, och för att inte tala om musikvideon! Någon mer som känner för att cykla runt i ett kick-ass stort mansion och toppa det med ett ton balonger och fyrverkerier?
 

Blää

Jag orkar inte vara sjuk längre. Nej. Nu sätter jag punkt. Det är otroligt hur irriterad man kan bli på reklamen på tv. Speciellt när tvn är ens enda sällskap, och man verkligen inser hur mycket reklam som pumpas ut.
Men har tänt lite ljus i alla fall. Och hoppas på att kunna gå till skolan imorgon.
(Did I really say that? I guess I did...)
 

Sorry, I just had to

 

Fade into Darkness

"Är det höst eller är det vinter?"
Ja enligt mig är det helt klart fortfarande höst. Ingen snö på marken = inte vinter. Men mörkare och mörkare för varje dag blir det. Och det ger mig nästan panikkänslor. Känns nästan lite som att bli instängd i ett trångt (kallt) rum. Därför passar jag på så mycket jag kan. Suger åt mig av varenda liten solstråle. Tar verkligen chanserna jag får till vardagslycka här och nu.
Igår började jag senare än vanligt. Inte så mycket folk på tåget och solen letade sig in och lekte på de tomma tågsätena. Bara att njuta av det lilla.

This is me

Nämen hey på dey. Jag har aldrig varit vidare bra på presentationer av mig själv. Men here we go again. Ännu ett försök.
Mitt namn är Moa och jag bor i Nacka. Jag studerar första året på Rytmus och läser där promotion. Vilket är en fantastisk linje eftersom jag kan studera i stort sett alla mina intressen.
I mitt liv strävar jag efter att uttrycka mig på olika kreativa sätt. Jag skriver, sjunger, spelar gitarr, målar ibland mm. Men främst är det fotografering som jag brinner för.
Jag hade en blogg förut som var mer personlig än vad jag tror att denna blogg kommer bli. Men här kommer ni få följa mitt liv, främst i bilder.
 



RSS 2.0