Flowers for my Love

Jag kommer här i bloggen att publicera bilder av vad som jag inspireras av. Av någon anledning föll jag helt för den här bildserien! Kanske har det att göra med ömheten i det vackra, det ömtåliga med rosor och människor.
Foto: Luiza Potiens (Källa)

Glad Påsk!

Hemma! Har haft ett otroligt mysigt lov i Assisi, Italien! Tog med min lilla digitalkamera och fotade lite, får se om det är något värt att lägga upp.
Men nu är det påsk! Som den äggälskande människa jag är så uppskattas denna högtid. Så brukar påsk innebära vår vilket bara är ett enda stort plus!
 

I'm Off

Fun fact about me: jag är ungdomsledare i svenska kyrkan. Jag är alltså ledare för konfirmander, och det har verkligen sina fördelar! Som att få åka till Italien på påsklovet. Ska vandra i berg, bo i kloster och besöka kyrkor, basically. Så nu är det packa som gäller!
I handbagaget; kamera, mobil, solglasögon och bok. En bok så tjock att den blev ur fokus... (Se drygt 900 sidor..)

Heaven is a place on Earth with you

Istället för att göra något av alla femtioelva grejer jag måste göra, så hamnade jag på loftet med kameran min. Tog lite självporträtt, mest för att undvika plugg/städa/packa...
 

Wild Spirit

Var i veckan med underbara Alice! Satt på Café 60 och sprang sedan runt på stan.
Underbara vackra Alice <3 Lööv u <3

DIY - Oversize T-shirt till Magtröja

Jag köpte en oversize t-shirt för ett tag sen. Det faktum att det var rea och min kärlek till stora t-shirts ledde till att jag slog till direkt. Dock insåg jag senare att jag ville göra om den till en magtröja. Så, this is what I did:
Först mätte jag upp var jag ville att tröjan skulle sluta. Sedan klippte jag bara rakt över. (Dock är det att rekommendera att mäta upp och klippa jämnt...)
Personligen kan jag tycka att de brukar va för tight i halsen, därför klipper jag jämt bort den från mina t-shirts.
Och så här blev resultatet! Superenkelt! Man kan om man vill fålla nedersta kanten, vilket jag antagligen kommer att göra!



RSS 2.0